STEVENS, SHANE

Shane Craig Stevens (8 d'octubre de 1941 - 2007[1]) va ser un autor nord-americà de novel·les policials. Els seus pares són John i Caroline (Royale) Stevens.
Les seves novel·les inclouen Go Down Dead (1966), Way Uptown in Another World (1971), Dead City (1973), Rat Pack (1974), By Reason of Insanity (1979) i The Anvil Chorus (1985). Stephen King va escriure una apreciació de Stevens a l'epílogo de la seva novel·la The Dark Half i li va retre homenatge en aquest llibre, en què Thad Beaumont escriu novel·les de crims violents protagonitzades per un personatge anomenat "Alexis Machine", una referència a un personatge de Stevens. novel·la Ciutat morta.
A la novel·la de Stevens By Reason of Insanity, el personatge de l'assassí en sèrie, Thomas Bishop, creu que és fill de Caryl Chessman, que va ser executat el 1960 per diversos crims, com ara violació i segrest. L'heroi de la seva novel·la posterior The Anvil Chorus, un inspector de policia de París, és un jueu alsacià aparentment relacionat amb Alfred Dreyfus.
Stevens també va escriure dues novel·les policials sota el pseudònim de J.W. Rider: Jersey Tomatoes (Arbor 1986) i Hot Tickets (Arbor 1987). El protagonista és Ryder Malone en amb


Libros de STEVENS, SHANE 1 libros.

CIUDAD MUERTA


CIUDAD MUERTA